Молодіжний фотоконкурс “Альтернативи”

Posted on April 17th, 2008 in Новости by admin

З 15 лютого по 15 травня проходить фотоконкурс в рамках другого всеукраїнського фестивалю молодіжної фотографії “Альтернативи”.
Організаторами фестивалю є команда “Alpha Media Group” та дирекція “Київського ФОТОЯРМАРКУ”.

“Альтернативи” є поки що єдиним в Україні молодіжним фотофестивалем такого рівня. Особливістю фестивалю є проведення безкоштовних майстер-класів за участю професійних фотографів. Цього року, організатори планують провести серію майстер класів у найбільших університетах столиці, серед яких Національний технічний університет України “Київський Політехнічний Інститут”, Національний університет ім.Т. Шевченко та Києво-Могилянська академія.

До участі у конкурсах запрошуються фотографи віком від 17 до 25 років. Роботи на конкурс можна буде подати через офіційний сайт фестивалю – alternatyvy.org.ua.
Роботи фіналістів конкурсу будуть представлені на шостій міжнародній виставці “Київський ФОТОЯРМАРОК” з 29 травня по червня 2008 року.

У цьому році фестиваль підтримують: “Київський ФОТОЯРМАРОК”, журнал DFOTO, Дата-центр ВОЛЯ, Український Фотоклуб, журнал “Студент PLUS”, журнал “Time Out Киев”, компанія E-PHOTO, Інтернет-агенство Ramira, студія XeoArt DESIGN STUDIO.

Переможці конкурсу отримають цінні подарунки від партнерів фестивалю : плеєри iPod від Apple IMC Україна, планшети Wacom Bamboo FUN від компанії Новелла, підписки на журнал DFOTO та сертифікати на безкоштовне навчання у Київській школі фотографії.

Деталі конкурсу та новини фестивалю можна дізнатися з офіційного блогу – blog.alternatyvy.org.ua.

Дата проведення 15.02.2008 – 15.05.2008
Телефони (093) 773-17-29
Web-сторінка http://alternatyvy.org.ua/
E-майл info@alternatyvy.org.ua

Комментировать